BLOG

Aino Saari - Bränditalosta
digitaalisen muutoksen ajuriksi

Aino kuva hexa

Olen Aino Saari – RADLY:n uusin Digital Transformation Lead. Edellisessä työroolissani bränditalon markkinoinnissa, olen saanut olla viemässä vahvoja brändejä digitaaliseen maailmaan. Tällaisissa hankkeissa erityisen tärkeää on löytää luontevat tavat puhutella asiakkaita digitaalisissa kosketuspisteissä. Nykyisessä roolissani intohimonani on auttaa asiakkaita oivaltamaan oman liiketoimintansa digitaaliset kehitysmahdollisuudet ja löytää niihin yhdessä ratkaisut.

Digitaalisen muutoksen paine kasvaa päivä päivältä ja yritykset ovat kehityksessä hyvin eri vaiheissa. Kilpailutilanteen aiheuttama muutospaine on hyvä sysäys, mutta huono ajuri digitaaliselle kehitystyölle. Markkinassa parhaiten pärjäävät uusiutumiskykyiset yritykset, jotka löytävät asiakkaille arvoa luovat ratkaisut. Digitaalinen kehitys ei kuitenkaan ole itseisarvo, vaan väline paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseen. Sama pätee digitaalisen muutoksen kehityspalveluiden hankintaan. Me RADLY:ssä haluamme löytää asiakasyritykselle parhaiten toimivat ratkaisut, koska uskomme digitaalisen kehityksen olevan yrityksen timanttisen asiakaskokemuksen kulmakivi. Yritykset etsivät keinoja parantaa kannattavuutta ja tehostaa toimintaa. Asiakaslähtöinen digitaalinen kehitys tarjoaa mitattavat ratkaisut sekä kannattavuuteen että tehostamiseen.

Uuden tehtävän myötä olen innoissani RADLY:n monipuolisesta osaamiskattauksesta. Meiltä löytyy osaajia niin digitaalisen muutoksen, uusien ilmiöiden kuten Metaversumin, johdon valmennuksen ja kokemusmuotoilun alueilta, ihan vain muutaman mainitakseni. Oma kokemukseni tuo tarjontaamme vahvaa strategiaosaamista, Design Sprint -kehittämisen menetelmillä nopeutettua kehittämisen ja testaamisen kulttuuria ja asiakaskokemuksen muutosvoimaa.

Näkemyksemme ei rajoitu vain digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen. Ymmärrämme sisäisten prosessien ja kyvykkyyksien vaikutukset yrityksen mahdollisuuksiin tuottaa ensiluokkaista asiakaskokemusta ja sitä kautta kestävää liiketoimintaa digitaalisessa muutospaineessa.

Pohditko, mistä aloittaa tai tulevaisuuden suunta on vielä epäselvä? Ota yhteyttä – löydetään oikea polku yhdessä.  

Aino Saari Digital Transformation Lead
Aino Saari
Digital Transformation Lead
Piditkö tästä postauksesta? Jaa se verkostollesi.