Palvelumme

Me tuomme selkeyttä ja tehokkuutta liiketoimintaasi digitaalisuuden keinoin

Digitaalisuuden mahdollistaman liiketoiminnan täysimääräinen hyödyntäminen ja käytäntöön vieminen on yrityksille usein haastavaa. Ilman selkeää ymmärrystä digitaalisen kehityksen nykytilasta ja mahdollisuuksista, organisaatiot ovat vaarassa heikentää kilpailukykyään pitkällä aikavälillä.

Me RADLYllä autamme yrityksiä digitaalisen transformaation olennaisimpien osa-alueiden parissa: suunnittelemme ja viemme käytäntöön strategisia kehityshankkeita, ymmärrämme ja parannamme asiakaskokemusta sekä tunnistamme tarpeet uusille toimintamalleille ja teknologioille. Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat keinot kilpailukykyisenä pysymiseen sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen digitalisoituvassa liikeympäristössä.

Palvelualueemme

Artboard 14

Strategia

Artboard 14 copy

Asiakaskokemus

Artboard 14 copy 2

Toimintamallit & teknologian hyödyntäminen

Asiakkaitamme

Toimintatapamme

Olemme joukko monipuolisia asiantuntijoita

Olemme strategisen myynnin, markkinoinnin ja digitaalisen kehityksen ammattilaisia, joilla on kokemusta lukuisten eri toimialojen parissa työskentelystä.

Ratkaisumme pohjautuvat aina yrityksesi tarpeisiin

Lähestymme muutosta aina asiakkaan tarve, ei ratkaisut edellä. Työskentelemme tarvittaessa myös projektikohtaisesti auttaen yrityksiä digitaalisen muutoksen eri vaiheissa.

Toimimme osana Dagmar-konsernia

Käytössämme ovat alan parhaat työkalut ja apunamme ovat emoyhtiömme, markkinointitoimisto Dagmarin yli 200 asiantuntijaa, joiden kanssa varmistamme ratkaisujen viemisen aina käytäntöön asti. 

Haluatko kuulla miten voimme auttaa yritystäsi muutoksessa?