Meistä

Selkeyttä ja tehokkuutta liiketoimintaasi digitaalisuuden keinoin

Olemme tiivis ja ihmisläheinen joukko kokeneita markkinoinnin, myynnin, digitaalisen kehityksen ja palvelumuotoilun asiantuntijoita, joilla on kokemusta useiden eri toimialojen kanssa työskentelystä. Ydintehtävänämme on auttaa asiakkaitamme pysymään kilpailukykyisinä digitaalisen transformaation tärkeimmillä osa-alueilla. 

Autamme asiakkaitamme kehittämään ja viemään käytäntöön strategiaa, parantamaan asiakaskokemusta sekä hyödyntämään uusia toimintamalleja ja teknologioita. Intohimonamme on varmistaa, että mahdollisimman moni yritys tunnistaa mahdollisuutensa digitaalisessa murroksessa ja saa tarvittavat toimintamallit ja työkalut niiden kehittämiseksi.

Toimintatapamme

Olemme joukko monipuolisia asiantuntijoita

Olemme strategisen myynnin, markkinoinnin ja digitaalisen kehityksen ammattilaisia, joilla on kokemusta lukuisten eri toimialojen parissa työskentelystä.

Ratkaisumme pohjautuvat aina yrityksesi tarpeisiin

Lähestymme muutosta aina asiakkaan tarve, ei ratkaisut edellä. Työskentelemme tarvittaessa myös projektikohtaisesti auttaen yrityksiä digitaalisen muutoksen eri vaiheissa.

Toimimme osana Dagmar-konsernia

Käytössämme ovat alan parhaat työkalut ja apunamme ovat emoyhtiömme, markkinointitoimisto Dagmarin yli 200 asiantuntijaa, joiden kanssa varmistamme ratkaisujen viemisen aina käytäntöön asti. 

“Meidän RADLYläisten intohimona on auttaa asiakkaitamme onnistumaan digitaalisessa transformaatiossa. Meitä yhdistää halu oppia jatkuvasti uutta sekä pysyä kehityksen kärjessä.

Mikäli sinusta tuntuu, että kaipaat parempia tuloksia liiketoiminnallesi ja etsit kumppania, joka ei pelkästään luo suuntaa tulevaisuudelle vaan auttaa myös pääsemään perille asti, ota meihin yhteyttä!”

 

Tomi Suojoki, Chief Business Officer

tomi_hexagon

Haluatko kuulla miten voimme auttaa yritystäsi muutoksessa?