Meistä

Selkeyttä ja tehokkuutta liiketoimintaasi digitaalisuuden keinoin

Olemme tiivis ja ihmisläheinen joukko kokeneita markkinoinnin, myynnin, digitaalisen kehityksen ja palvelumuotoilun asiantuntijoita, joilla on kokemusta useiden eri toimialojen kanssa työskentelystä. Ydintehtävänämme on auttaa asiakkaitamme pysymään kilpailukykyisinä digitaalisen transformaation tärkeimmillä osa-alueilla. 

Autamme asiakkaitamme kehittämään ja viemään käytäntöön strategiaa, parantamaan asiakaskokemusta sekä hyödyntämään uusia toimintamalleja ja teknologioita. Intohimonamme on varmistaa, että mahdollisimman moni yritys tunnistaa mahdollisuutensa digitaalisessa murroksessa ja saa tarvittavat toimintamallit ja työkalut niiden kehittämiseksi.

Toimintatapamme

Artboard 8 copy 11

Olemme joukko monipuolisia asiantuntijoita

Olemme strategisen myynnin, markkinoinnin ja digitaalisen kehityksen ammattilaisia, joilla on kokemusta lukuisten eri toimialojen parissa työskentelystä.

Artboard 8 copy 3

Ratkaisumme pohjautuvat aina yrityksesi tarpeisiin

Lähestymme muutosta aina asiakkaan tarve, ei ratkaisut edellä. Työskentelemme tarvittaessa myös projektikohtaisesti auttaen yrityksiä digitaalisen muutoksen eri vaiheissa.

Artboard 8 copy 12

Toimimme osana Dagmar-konsernia

Käytössämme ovat alan parhaat työkalut ja apunamme ovat emoyhtiömme, markkinointitoimisto Dagmarin yli 200 asiantuntijaa, joiden kanssa varmistamme ratkaisujen viemisen aina käytäntöön asti. 

Haluatko kuulla miten voimme auttaa yritystäsi muutoksessa?