BLOG

Tomi Suojoki RADLY:n vetäjäksi ja Dagmarin johtoryhmään

tomi_hexagon

Dagmarin tytäryhtiö, digitaalinen transformaatiotoimisto RADLY, tähtää B2B-yritysten kasvun ja digitaalisen uudistumisen ykköskumppaniksi. Tomi Suojoki ryhtyy vetämään RADLYn liiketoimintaa CBO:na ja liittyy samalla Dagmarin johtoryhmään.

– Toimintaympäristömme muutokset vaikuttavat nyt voimakkaasti kaikkiin sektoreihin. Kysynnän luomiseen tarvitaan uusia keinoja ja uudenlaisia digitaalisia kyvykkyyksiä. B2C-puolella on kehitetty monia loistavia työkaluja ja toimintamalleja, jotka tehostavat yhtä lailla B2B-yritysten liiketoimintaa ja raivaavat tietä kasvulle. RADLYn muutoskonsultit auttavat valitsemaan ja räätälöimään ratkaisut yrityspuolen tarpeiden mukaan, toteaa Dagmarin ja RADLYn toimitusjohtaja Krista Elopuro.Vetäjäksi nimitetty CBO Tomi Suojoki on luotsannut laajasti monien eri toimialojen markkinointitiimejä ja työskellyt myös B2B-sektorilla liiketoiminnan kehitystehtävissä.

– Ne B2B-yritykset, jotka ryhtyvät viimeistään nyt investoimaan digitaalisten kyvykkyyksiensä ja digitaalisen asiakaskokemuksensa kehittämiseen, kaappaavat markkinaosuuksia. Yksi ensimmäisistä muutosaskelista on purkaa siiloja myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja asiakaspalvelun väliltä. Kun haluamme voittaa rajojen yli vyöryvän kilpailun, meidän tulee ensin rikkoa omat kasvun esteemme ja toimia kohti yhteisiä tavoitteita. RADLYn muutoskonsulttien intohimona on juuri tämä työ, kertoo Suojoki.RADLYn asiantuntijat konsultoivat mm. liiketoiminnan digitalisoinnissa, markkinoinnin ja myynnin strategiatyössä, teknologiavalinnoissa, datan ja automaation tehokkaassa hyödyntämisessä sekä asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Lisätietoja:Tomi Suojoki, CBO, RADLY, 040 779 5857, tomi.suojoki@radly.fiKrista Elopuro, CEO, RADLY/Dagmar, 040 753 7577, krista.elopuro@dagmar.fi

Liked this post? Share it with your friends
Tomi Suojoki
November 30, 2021